Et bureau bestående af specialister. Vi hjælper dagligt store og små ambitiøse brands. Vores kunder befinder sig primært i Danmark, men deres forretninger er internationale. Vores mål er at blive husket for vores personlighed og de resultater vi kan hjælpe dig med at opnå igennem digitalt design og webudvikling. Vi designer og udvikler med en forretningsmæssig forståelse. 

Passioneret tilgang og ambitiøse kunder.

Oversætter de tekniske termer til et kundesprog.

Vi kan ikke alt og går derfor meget op i samarbejde.

Har fokus på uddannelse og ny viden.

Keviin Cosmos
Lasse Rasmussen
Lasse Rasmussen
Strategic & Operational Business Development, Nerve Smart Systems
Læs mere

Værdifuld sparringspartner

Keviin er en fornøjelse at arbejde sammen med. Han sætter sig altid i kundens sted og kommer med velargumenterede anbefalinger både før, under og efter et projekt. Keviin går altid den ekstra mil for sine kunder og samarbejdspartnere også selvom det er hjælp vedrørende et projekt / emne som man ikke har købt af ham. I forlængelse er Keviin kreativ og tænker ud af boksen, han er en værdifuld sparringspartner såvel som en professionel rådgiver.

Marianne Arvedsen
Marianne Arvedsen
SoMe Manager, Marriott Hotel
Læs mere

Proaktiv og kreativ

Jeg kan ikke andet end at give @Keviin min varmeste anbefalinger. Jeg har arbejdet sammen med @Keviin på flere projekter og hver gang uden undtagelser har han leveret varen. Han er detaljeorienteret, proaktiv, kreativ og serviceminded, så også herfra få han 5 store stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Mette Maria Terp
Mette Maria Terp
Female Go-Getters
Læs mere

Innovativ tænkende

Jeg kan varmt anbefale Keviin, og jeg har selv brugt ham flere gange. Han er enormt detaljeorienteret, virkelig kreativ og innovativ tænkende. 5 stjerner herfra 🙂

Phiela M.
Phiela M.
Personlig & Virksomheds Coach
Læs mere

Serviceminded

Sender mine varmeste anbefalinger herfra, Keviin er altid glad, serviceminded og vigtigst af alt, super dygtig indenfor sit felt. -Jeg har været yderst tilfreds med vores samarbejde!

Tidligere
Næste

01.

Møde

Vi starter med et uforpligtende møde.

02.

Afklaring

På mødet skal vi afklare og definere jeres behov.

03.

Planlægning

Ser vi et samarbejde, skal vi derefter planlægge forløbet.